Forza Gym biedt u verschillende trainingen aan. Bij Forza Gym kunt u lekker conditietraining, krachttraining, techniek beheersing en nog veel meer doen. Als extra service kunt u bij Forza Gym gratis persoonlijke trainingsschema’s, vet metingen en voedingsadviezen krijgen. Forza Gym biedt u daarnaast verschillende groepslessen onder begeleiding van een getrainde sportinstructeur van conditie tot spierontwikkeling aan. Dit zit bij iedere abonnementsvorm in. Forza Gym abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en is niet verbonden aan een jaar contract.

* Studenten kunnen voor € 21,- p/m onbeperkt trainen.

trainer-big1

Fitness

Om een goed gezond figuur te krijgen en te houden is het belangrijk dat iedereen hier een goede begeleiding bij krijgt . En die bieden wij bij Forza Gym.

Iedereen kan een persoonlijk training schema krijgen en regelmatig een nieuwe schema om je lichaam te blijven prikkelen.

Er is bewezen dat je door fitness/krachttraining meer vet verbrand dan door cardio of andere sporten. Hierdoor ga je ook strakker in je vel zitten.

Speciaal voor de Ladies (voor strakke billen en benen), het slim Ladie circuit.

  • Kan op elk moment van de dag.
  • 1x per week.
  • Duurt max 20 min.
  • Binnen enkele weken resultaat.

Schrijf mij nu in!

Boksen

Wij bieden voor jong en oud, beginners en gevorderden groepslessen aan. Iedere week nieuwe lessen om je lichaam te blijven prikkelen. Het zijn leuke lessen en goed voor o.a. je conditie, coördinatie, zelfvertrouwen, kracht, lenigheid, discipline en spieruithoudingsvermogen.

BBB (Buik, Billen, Benen)

Tijdens deze workout worden vooral de benen, billen en de buik aangepakt. Deze les bestaat uit spierversterkende en conditionele oefeningen. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wil en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

cardio-groepslessen-bbb

Schrijf mij nu in!

55+ Combitraining

Bij deze les worden alle spieren aangepakt. De les bestaat voornamelijk uit spierversterkende oefeningen en is goed voor de conditie, bloeddoorstroming, lenigheid, coördinatie, gewrichten, sterke botten, verbeterd de houding en verbeterd het spieruithoudingsvermogen. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wil en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Na afloop mag er gezellig samen koffie worden gedronken.

55plus-combitraining-skippybal

Schrijf mij nu in!

Thai-bo

Thai bo is een high impact cardio workout waarbij je helemaal los komt. Dit energieke programma is geïnspireerd op de oosterse vechtkunst, zoals boksen, kickboksen, en muay thai. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wil en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

trainer-big1

Schrijf mij nu in!

trainer-big1

Functioneel Training

Functioneel trainen bestaat uit diverse oefeningen. Het is een combinatie van atletiek, fitness, gymnastiek en gewichtheffen. Tijdens de training kan er gebruik gemaakt worden van kettlebells, barbells, pull up bars, jump box, ringen, dip bars, wall balls etc. Een zeer goede training om je fysieke fitheid te beïnvloeden, zoals flexibiliteit, coördinatie, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, balans, hart en longen uithoudinsvermogen en behendigheid.

Functioneel trainen kan bij ons op elk moment van de dag.

Schrijf mij nu in!

Fitnessapparatuur

Van dumbells tot fitness machines.

Klein fitness materiaal

Dyna-band, fitness ballen, matjes, dumbells en nog veel meer.

Boksring

Stoot en trapkussens, boks handschoenen, scheen beschermers, trap zakken en nog veel meer.

Huur nu onze accommodatie.

Forza Gym biedt u de mogelijkheid om haar materialen ter beschikking te stellen. Ben je als personal trainer / groepsles instructrice opzoek naar een passende locatie. Naar dan contact via onderstaand met ons op.

Huur nu